Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους

Μετά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων,  – δείτε εδώ σχετικό άρθρο– ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην Αντιδήμαρχο Μώλου, κ. Ιωάννη Δημόπουλο, για τη συνεργασία μας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του τον διέκρινε η σεμνότητα, η υπομονή και η θέληση για την επίλυση των ζητημάτων που προέκυπταν. Η συνεισφορά του στο έργο μας ήταν σημαντική.

Παράλληλα, να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο, κ. Αντύπα Αντύπα. Ο κ. Αντύπας ήταν ο ιθύνων νους μεγάλων διοργανώσεων, που στάθηκαν αφορμή να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στον Δήμο μας και να δώσουν στην τοπική οικονομία την απαιτούμενη ώθηση μετά από μια δύσκολη περίοδο καραντινών.

Τέλος, εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους, κ.κ. Δημήτριο Κριτσόβα, Νικόλαο Μπατσογιάννη, Νικόλαο Παπαγρηγορίου και Λεωνίδα Πενταλιό, κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους. Είμαι βέβαιος πως με τη συνεργασία των εργαζομένων στον Δήμο θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών».”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δροσοπούλου

Ενημερωθείτε για την νέα διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας “Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *