Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θ. Ζεκεντές για το internet στην περιοχή

Τακτική είναι η ενημέρωση από τον Δήμαρχο Λοκρών κ.Θανάση Ζεκεντέ επί διαφόρων επίκαιρων  θεμάτων.   

Στην παρακάτω ενημέρωση-αποκάλυψη – καταγγελία, επί της ουσίας, προέβη  ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές σχετικά με τις υπηρεσίες internet  και όσα έλαβε γνώση για σχετικές μη αδειοδοτήσεις από την Δημοτική Αρχή όπως σημειώνει. Μάλιστα πρόσφατα είχε κάνει  και σχετική δήλωση που παρατίθεται παρακάτω σχετικά με το internet στην περιοχή:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

“Η πρόσβαση στο γρήγορο διαδίκτυο είναι βασική ανάγκη για κάθε πολίτη και για κάθε επιχείρηση. Στην περίοδο που ζούμε έχει αναδειχθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η ανάγκη για καλύτερες τηλεπικοινωνίες, ποιοτικό και αξιόπιστο διαδίκτυο.
Σε μια από τις πρώτες συναντήσεις μου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Ζυθοποιείας Αταλάντης κ. Αθανάσιο Συριανό ενημερώθηκα πως η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λοκρών δεν χορηγούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα άδεια για σύνδεση του εργοστασίου με οπτική ίνα εξαιτίας άρνησης της προηγούμενης Δημοτικής αρχής.
Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε ολες τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.
Η άδεια εκσκαφής για διασύνδεση του εργοστασίου της Ελληνικής Ζυθοποιείας Αταλάντης με οπτική ίνα δόθηκε και ήδη το έργο έχει προχωρήσει.
Δίνουμε προτεραιότητα στις αδειοδοτήσεις των αιτημάτων των τοπικών επιχειρήσεων και φορέων, όπως επίσης και των εταιρειών τηλεφωνίας προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές και κατ’ επέκταση οι παρεχόμενες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Προχωράμε μπροστά και δεν αφήνουμε τον τόπο στο χθες και στο τεχνολογικό χάσμα!”

Δήλωση Θ. Ζεκεντέ για το internet:

Μεγάλες οι ευθύνες για την υστέρηση του διαδικτύου στην περιοχή του Δήμου Λοκρών της Δημοτικής Αρχής του κ. Ν. Λιόλιου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών η Δημοτική Παράταξη του κ. Λιόλιου ξεπέρασε τον εαυτό της. Από αποκλειστικά υπεύθυνη για το τεχνολογικό χάσμα και την υστέρηση στο διαδίκτυο στο Δήμο Λοκρών ζήτησε ευθύνες για την ποιότητα του διαδικτύου στο Δήμο μας.
Η Δημοτική αρχή του κ. Ν. Λιόλιου εμπόδισε στην διάρκεια της θητείας της την τεχνολογική πρόοδο του τόπου μας στον τομέα του διαδικτύου μέσω της άρνησης εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών για γρήγορο διαδίκτυο σε όποιο σημείο ζητήθηκε από τις εταιρείες τηλεφωνίας να εγκατασταθούν οπτικές ίνες. Το πρόσχημα ήταν η μη απόδοση επαρκών ανταποδοτικών τελών στο Δήμο από τις εταιρείες τηλεφωνίας. Το αποτέλεσμα ήταν ο Δήμος μας να μείνει πολύ πίσω σε υποδομές και αυτό δυστυχώς φαίνεται σήμερα με τις εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες που εμποδίζουν, εν καιρώ πανδημίας, χιλιάδες μαθητές και εργαζόμενους να ανταποκριθούν επαρκώς στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας.
Η πολιτική της οπισθοδρόμησης και της παραμονής στην εποχή του «χαλκού» από την παράταξη του κ. Ν. Λιόλιου φαίνεται ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν από την κάθετη άρνηση και την δαιμονοποίηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Δεν χαρίζουμε τον τόπο μας στο χθες και στην οπισθοδρόμηση.
Προχωράμε μπροστά για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής, για να δώσουμε ίσες ευκαιρίες πρόσβασης και επικοινωνίας σε όλους τους Δημότες μας, στηρίζοντας τις νέες και σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υποδομές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο Λοκρών για να καλύψουμε το ψηφιακό χάσμα και να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα μετά την πανδημία.
Αταλάντη, 27 Νοεμβρίου 2020
Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές
Δήμαρχος Λοκρών

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τι είναι όμως η περιτοναϊκή καρκινωμάτωση;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Στάμου, Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, Αναπλ. Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *