Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην ημερίδα του Φο.Δ.Σ.Α στην Θήβα

Η συμμετοχή του κ. Αναγνωστάκη στην επιστημονική Ημερίδα στη Θήβα

Ο επικεφαλής της παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης, συμμετείχε στην επιστημονική Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε  Τρίτη 12/04/2022, στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας, με την εξής θεματολογία: Η επόμενη μέρα στη διαχείριση απορριμμάτων.

Προβλήματα στην υλοποίηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και την ανάπτυξη της ανακύκλωσης.

Ανάπτυξη της ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή, στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
ΧΥΤΑ Χαλκίδας, διαβάστε το Δελτίο Τύπου, στο οποίο με παρέπεμψαν, όταν έγινε λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, σε σχέση με τα απορρίμματα. https://stereayperoxis.blogspot.com/2022/04/11042022.html

Αυτοδιοικητικοί Α΄ & Β΄ βαθμού, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια, για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων, σχετικά με την αύξηση της ανακύκλωσης, την εδραίωση περιβαλλοντικής συνείδησης, την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, τη μείωση δημιουργίας αποβλήτων και φυσικά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση μαζί με τη συνάδελφο Κ. Μπατζελή, τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Καρπενησίου, Ν. Σουλιώτη, το δήμαρχο Δελφών και μέλος του Δ.Σ. του Φο.Δ.Σ.Α, Π. Ταγκαλή, τον αντιδήμαρχο Γ. Κότσαρη, την προϊσταμένη τμήματος καθαριότητας δήμου Αλιβερίου-Κύμης, Όλγα Χαλδούπη, το φίλο δημοσιογράφο Γ. Σιμόπουλο, το Ν. Ασλάνογλου και Μαίρη Χουλιέρη, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων.

*Δελτίο Τύπου

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το βραβευμένο πρόγραμμα «Βασιλοτροφία» από Περιφέρεια Θεσσαλίας και Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του βραβευμένου προγράμματος «Βασιλοτροφία» που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Οργανισμός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *