Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου σε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δημαρχείο Λαμίας και SPAL

 

Οι σημερινές (10/5/2023) επισκέψεις του Υφυπουργού και υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Οικονόμου

“Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη, καταρχήν, στον πρωτογενή τομέα, την παραγωγική καρδιά του τόπου μας.

Το πρωί βρέθηκα στον ΟΠΕΚΕΠΕ Λαμίας και συζητήσαμε για την καθοριστική συμβολή του Οργανισμού στην καταβολή των ενισχύσεων στον πρωτογενή τομέα, αλλά και για την απλούστευση και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που διεκπεραιώνονται από τους παραγωγούς της περιοχής μας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα τον ΕΛΓΑ Λαμίας, ο οποίος στάθηκε έμπρακτα σε όλη τη διάρκεια αυτής της πρώτης μας τετραετίας δίπλα στους παραγωγούς μας, ενισχύοντάς τους μετά τις καταστροφές που υπέστησαν στις καλλιέργειές τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ποσό από τις έκτακτες ενισχύσεις και τις αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για τη Φθιώτιδα ανέρχεται σε 28,38 εκατ. ευρώ. Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Φθιώτιδας συζήτησα με τον Διευθυντή, στελέχη και υπαλλήλους της υπηρεσίας για τη συμβολή της στην υλοποίηση του Προγράμματος Νέων Αγροτών και την ένταξη σε αυτό νέων παραγωγών από την περιοχή μας. Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Δήμο Λαμιέων, όπου συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο, τους Αντιδημάρχους και υπαλλήλους των υπηρεσιών, που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κεφαλαιώδης βραχίονας εφαρμογής των κεντρικών πολιτικών στην περιφέρεια. Κατά την επίσκεψή μου στην επιχείρηση SPAL διαπίστωσα πως η τοπική επιχειρηματικότητα μπορεί να ωφελήσει την τοπική κοινωνία και οικονομία με θέσεις εργασίας, αλλά και την αναγνωσιμότητα της περιοχή μας, χάρη στην εξαγωγική της δραστηριότητα.”

https://www.tiktok.com/@giannisoikonomou_/video/7231518669203885338?_r=1&_t=8cCRVUa7xJC&social_sharing=v4

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ένα καθημερινό συμπλήρωμα πολυβιταμινών μπορεί να κάνει καλό στη μνήμη των ηλικιωμένων

Ζήσης Ψάλλας Σε μια μελέτη, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.500 ενήλικες άνω των 60 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *