Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου στο Drift Λαμίας: “Η Λαμία και η Φθιώτιδα το κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού”

 

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/04) στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για το 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ο οποίος διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.).

Ο Γιάννης Οικονόμου εξήρε τη διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος θεατών στο χώρο της Π.Ε.Λ και τόνισε ότι με την επιστροφή και την παραμονή του Ράλι Ακρόπολις στον τόπο μας δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις ώστε η πόλη μας, η περιοχή μας, η Λαμία, η Φθιώτιδα να αποτελέσουν το κέντρο, την πρωτεύουσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

«Είναι καταπληκτική η σημερινή εκδήλωση του πρώτου Drift, εδώ στη Λαμία, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης. Φέρνοντας το Ράλι Ακρόπολις και κυρίως καταφέρνοντας να το κρατήσουμε εδώ, στον τόπο μας, στη Φθιώτιδα, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η Λαμία να είναι το κέντρο, η πρωτεύουσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ολοκληρώθηκαν στο Δίστομο οι εργασίες του Διαπανεπιστημιακού Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου για τις μαρτυρικές κοινότητες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων μνήμης της Σφαγής της 10ης Ιουνίου 1944

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου 2023 οι εργασίες του διήμερου Διεπιστημονικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *