Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στην εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών

Σε μια ακόμη πολιτιστική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας και στην εκδήλωση – αφιέρωμα για τα 250 χρόνια από την γέννηση του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, του Ευρωπαίου συνθέτη, ο οποίος υπήρξε από τα σημαντικότερα πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας και τέχνης, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Παράρτημα Φθιώτιδος), σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών χαιρετίζοντας πατρικώς την πρωτοβουλία και την πραγματοποίηση αυτής της εκδηλώσεως, η οποία αποτέλεσε ένα μαγευτικό ταξίδι στην μουσική, στην ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους χαρακτηριστικά υπογράμμισε:

«Θέλω να συγχαρώ όλους εσάς, που επιλέξατε να έρθετε, που επιλέγετε να στηρίζετε, που με αυτή σας την παρουσία στέλνετε ένα μήνυμα: ότι εμείς θέλουμε στον τόπο μας ποιότητα, ποιότητα στις σχέσεις, μας, ποιότητα στην διασκέδασή μας, ποιότητα στην εκπαίδευση, στην κοινωνικότητα, ποιότητα στα δρώμενά μας, ποιότητα στην κοινωνία μας, σας συγχαίρω και συγχαίρω και την κουλτούρα συνεργασίας, που σήμερα μας φανερώνει ο Δήμος Λαμιέων και το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: 40 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 29/11/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *