Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο κέντρο φροντίδας Α.μεΑ Φθιώτιδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9/7/2021 εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Νικολάου Τσιλαλή στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας Α.μεΑ. Φθιώτιδος που βρίσκεται στη Λαμία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Α.μεΑ. κ. Λεωνίδας Μίχος ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Α.μεΑ. ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨΄ αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ. (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) και του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Α.μεΑ. (ΕΣΑμεΑ) ταυτόχρονα όμως κι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος μας, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Α.μεΑ. Φθιώτιδος ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους του κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας το οποίο μπορεί να υποδεχθεί μέχρι 80 άτομα και αποτελεί πρότυπο σε όλη τη χώρα, ενώ τον πληροφόρησε για τη λειτουργία στην πόλη μας και 4 στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης Α.μεΑ. δυναμικότητας 16 ατόμων συνολικά.
Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα συνεργασίας των 2 σωματείων στο άθλημα του ποδοσφαίρου σάλας. Επίσης ο κ. Μίχος συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής ως μέλος στο σωματείο μας κι εξεδήλωσε επιθυμία για έκδοση αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.
Ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 μετέφερε στον πρόεδρο του συλλόγου, τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το σπουδαίο και κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία για τους 5 αθλητές του σωματείου ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨ που συμμετέχουν στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Α.μεΑ. που διεξάγονται στο Καυτατζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη αυτό το τριήμερο.

Εκ του Δ.Σ.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία – κορονοϊός: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test, 2/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *