Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΦΥ Στερεάς Ελλάδος συμμετέχει στην πανελλαδική στάση εργασίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 77, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην Πανελλαδική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ-ΠΦΥ) την Πέμπτη 6/4/2023 από τις 12:00μμ έως τις 15:00μμ. Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Λαμίας στις 12:00μμ.

Διεκδικούμε:

-Ένταξη όλων των υγειονομικών και εργαστηριακών υπαλλήλων στην κατηγορία Α του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

-Ειδάλλως, άμεση υλοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο χώρο της υγείας, με όλες τις τροποποιήσεις που έχει υποβάλλει με υπόμνημά της η ΠΟΕ ΠΦΥ σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα πολιτικά κόμματα .

-Άμεσα έκδοση οργανισμού στα Κέντρα Υγείας που εκκρεμεί εδώ και 9 χρόνια με αποτέλεσμα την μη πρόσληψη μόνιμου υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού για πάνω από μια 10ετία!

-Άμεσα πρόσληψη Ιατρικού προσωπικού. Οι συνταξιοδοτήσεις ιατρών έχουν επιφέρει κενό και οδηγούν σε απαξίωση και κλείσιμο κρίσιμων τμημάτων των Κέντρων Υγείας.

-Προκήρυξη θέσεων μόνιμου προσωπικού αποκλειστικά για τις δημόσιες δομές ΠΦΥ.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σκόνδρας Ευθύμιος Παπανικολάου Μαρία

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εντοπίστηκε χασισoφυτεία με 164 δενδρύλλια κάνναβης, έως 1,7μ.

  Αναζητούνται οι…καλλιεργητές της χασισoφυτείας Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων εντόπισαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *