Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εντάσεις στις  Ανακοινώσεις – Ερωτήσεις  στην συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δήμου Μακρακώμης στις 29/2/2024 [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι  Ανακοινώσεις – Ερωτήσεις  στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 29/2/2024.

Με την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε  ενός λεπτού σιγή για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών που σημειώθηκε ένα χρόνο πριν όπου 57  συνάνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πραγματοποιήθηκε και σχετικό ψήφισμα μετά από εισήγηση της αντιπολίτευσης.

Υπήρξε τοποθέτηση σχετικά με το πως θα πρέπει διεξάγονται οι ειδικές συνεδριάσεις λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ . Δήμου Μακρακώμης διευκρίνισε ότι αναφορικά με ζήτημα που αφορά την συμπληρωματική κατάθεση υλικού για την Σπερχειάδα να χαρακτηριστεί Μαρτυρική Πόλη, θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση καθώς δεν ενημερώθηκαν όπως προβλέπεται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ακολουθήσαν οι Ερωτήσεις από την Αντιπολίτευση.

Πρώτη ερώτηση ήταν να θέλουν να ενημερωθούν για το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή 23/2/2024 στο Όρχο του Δήμου Μακρακώμης στη Σπερχειάδα, καθώς υπήρξε έντονος διαπληκτισμός – τουλάχιστον- μεταξύ Αντιδημάρχου με Δημοτικό Υπάλληλο. Ο γνωστός φωνακλάς Αντιδήμαρχος αντέδρασε κάνοντας λόγο για κουτσομπολιά, προφανώς φανερώνοντας ότι πρόκειται για το πρόσωπο του. Προκλήθηκε ένταση που για μία ακόμη φορά το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι χαμηλό όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο.

Ο Δήμαρχος έλειπε και σε αυτή την συνεδρίαση και δείτε στο βίντεο την απάντηση που έλαβε Δημοτικός Σύμβουλος όταν ρώτησε για την απουσία του.

Άλλη ερώτηση έγινε για τα 2.000€ που ξοδεύτηκαν σε τηλεφωνικό λογαριασμό στην Κοινότητα Τυμφρηστού! Απάντηση δεν δόθηκαν προκαλώντας μεγάλο ερωτηματικό γιατί αδιαφορούν για μία αδικαιολόγητη τέτοια σπατάλη.

Αδιευκρίνιστες απαντήσεις έδωσε Αντιδήμαρχος για όσα ερωτήματα τέθηκαν.

Δείτε το βίντεο από την συνεδρίαση

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα  Σύμφωνα με τις προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος, λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *