Breaking News

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και διαγράμμισης στους κόμβους στο Αμούρι και στα Λουτρά Υπάτης

Ηλίας Σανίδας: “Η συντήρηση και η αποκατάσταση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας.”

Όπως μας ενημερώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και διαγράμμισης στην ΕΟ38 Αμούρι – Ζηλευτό, στο ύψος των κόμβων Αμουρίου και Λουτρών Υπάτης, στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σημειώνει ο κ. Σανίδας:

“Με τις παρεμβάσεις αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος και τη νέα διαγράμμιση, αναβαθμίζουμε ουσιαστικά την οδική ασφάλεια και τη λειτουργικότητα ενός σημαντικού τμήματος του οδικού δικτύου της περιοχής.

Στόχος μας είναι ένα ασφαλέστερο, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Φθιώτιδας.

Η συντήρηση και η αποκατάσταση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας. Συλλέγουμε τις ανάγκες, ιεραρχούμε τις παρεμβάσεις, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που ενισχύουν την ασφάλεια των μετακινήσεων και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου αποτελεί μία ακόμη ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας, όπου υπάρχουν ανάγκες και προτεραιότητες.”

Δες επίσης

6 προσλήψεις στον Δήμο Μακρακώμης

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης Ο Δήμος Μακρακώμης ανακοινώνει την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *