Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροδότησης των κτηνοτροφικών μονάδων στην Τ.Κ Τοπολιάνων Δ. Αγράφων

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκαν από τη ΔΕΗ οι εργασίες ηλεκτροδότησης των κτηνοτροφικών μονάδων που υπέβαλλαν αίτηση στα Τοπόλιανα του Δήμου Αγράφων.

Είχε προηγηθεί απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που συνεδρίασε την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, λαμβάνοντας υπόψιν την απόφαση επιχορήγησης των Δήμων της χώρας από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠΕΣ που έχει καταβληθεί σε όλους τους Δήμους -συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Αγράφων- η πρώτη δόση (50%) επί του δικαιούμενου ποσού. Για τον Δήμο Αγράφων το 50% αντιστοιχούσε στο ποσό των 201.850€ καθώς η συνολική χρηματοδότηση ανερχόταν σε 403.700€.

Για την ηλεκτροδότηση των αδειοδοτημένων κτηνοτροφικών μονάδων συμπεριλήφθηκαν, αρχικά, οι τοπικές κοινότητες Τοπολιάνων, Κερασοχωρίου και στο επόμενο χρονικό διάστημα και αφού θα ολοκληρωθεί η απορρόφηση του ποσού της Α’ δόσης θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη ρευματοδότηση σταβλικών εγκαταστάσεων και σε άλλα χωριά που υπάρχουν οργανωμένες κτηνοτροφικές μονάδες και αντίστοιχα συνοδευτικά αιτήματα.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δύο νεκροί σε νταμάρι – Διπλή αυτοκτονία για ζευγάρι στην Καλαμάτα;

Μυστήριο παραμένει τι έχει συμβεί με το ανδρόγυνο Στην Καλαμάτα,  ένας άνδρας 70 ετών και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *