Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πάνω από 28.000.000€ για τις απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

“Οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα” αναφορικά με την καταβολή των ποσών για τις απαλλοτριώσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας,  σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ενημερώνει για την καταβολή χρηματικών ποσών για απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Σε συνέχεια του από 19-10-2022 σχετικού δελτίου τύπου, μετά από συνεργασία του ΥπουργούΟικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2022.

Συγκεκριμένα, δεσμεύονται 28.010.026,67 ευρώ, που αφορούν στην καταβολή χρηματικών ποσών για απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, σε εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων – για εκτάσεις στο έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

“Συνεπώς, τα δύο κρίσιμα βήματα της ολοκλήρωσης των σχετικών κτηματολογικών πινάκων και τηςδέσμευσης των απαραίτητων πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεωνυλοποιήθηκαν. Οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα.Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.” καταλήγει στην ενημέρωση του ο κ. Σταϊκούρας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τζο Μπάιντεν: Έτοιμος να μιλήσω με Β. Πούτιν, αν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε 1/12/2022  πως είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *