Breaking News

Πάνω από 670.000€ στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Δομοκού, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων τους

Για την επιχορήγηση των  Δήμων Δομοκού και Καμένων Βούρλων ενημερώνει το Υπουργείο Οικονομικών και ο Υπουργός κ. Χρήστος Σταϊκούρας. 

Δίνονται  672.972 ευρώ για την αποπληρωμή υποχρεώσεών τους.

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, επιχορηγούνται Δήμοι και Περιφέρειες της Χώρας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΚΣΙΑ για την εξόφληση υποχρεώσεων των Ο.Τ.Α. από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών.

Το συνολικό ποσό επιχορήγησης είναι ύψους 19,3 εκατ. ευρώ.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, επιχορηγείται ο Δήμος Δομοκού με 465.787,32 ευρώ και ο Δήμος Καμένων Βούρλων με 207.184,78 ευρώ.

“Η Κυβέρνηση, λειτουργεί με σχέδιο και συνέπεια, εξοικονομώντας και διαθέτοντας πόρους που στοχεύουν στη στήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και που παράλληλα ενισχύουν την πραγματική οικονομία.” καταλήγει στην ενημέρωση του ο κ. Σταϊκούρας.

Δες επίσης

Π. Παπαϊωάννου προς μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις: “Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να προχωρήσετε μπροστά και να θυμάστε πως η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή προσπάθεια”

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων “Με την αυριανή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *