Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παραλία Καινούριου Φθιώτιδας: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  – Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες υποσκαφών και καθιζήσεων τμημάτων του παραλιακού δρόμου στη Δ.Ε. Καινουρίου Καμένων Βούρλων.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο παραλιακός δρόμος είχε υποστεί καθίζηση σε τρία τμήματα, συνολικού μήκους 750 περίπου μέτρων, κάτι που είχε ως συνέπεια την καταστροφή μεγάλου μέρους της επιφάνειας κυκλοφορίας και οφείλονταν σε ανοικτές υποσκαφές από εντόνους κυματισμούς λόγω της κατάρρευσης του ερείσματος του δρόμου, με αποτέλεσμα σε ορισμένα τμήματα το πλάτος του δρόμου να έχει υποστεί μείωση σε βαθμό που καθιστούσε άκρως επικίνδυνη τη διέλευση οχημάτων ιδίως τις νυκτερινές ώρες.

Επιπλέον, είχε σημειωθεί καθίζηση του κρηπιδώματος αντιστήριξης λόγω θαλάσσιων εκτεταμένων υποσκαφών και σπηλαιώσεων στην ύφαλη βάση του κρηπιδώματος και δεδομένου ότι η έκταση και το εύρος του θα αυξάνονταν, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος όχι μόνο νέων καθιζήσεων, άλλα και πιθανή ανατροπή και κατάρρευση του κρηπιδώματος προς την πλευρά της θάλασσας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΑΑΔΕ: Προσοχή για απόπειρα εξαπάτησης μέσω email

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει κακόβουλες ενέργειες  στα email: “Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *