Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρών στην συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών ο Καρδιτσιώτης συνθέτης στιχουργός και ερμηνευτής κ. Διον. Τσακνής

Παρών στην συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο χώρο του μπλόκου ήταν και ο Καρδιτσιώτης συνθέτης στιχουργός και ερμηνευτής κ. Διον. Τσακνής, ο οποίος ως γνωστόν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Ο κ. Τσακνής σε δήλωσή του στο KarditsaLive.Net ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για τους κυβερνητικούς βουλευτές που συμμετείχαν και χαιρέτησαν τη συγκέντρωση:

«Είμαι εδώ ως Καρδιτσιώτης, αλλά είμαι εδώ και με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ δεν λέει μεγάλα λόγια, δεν δίνει υποσχέσεις που δεν τηρεί.Το ΚΚΕ είναι πάντα δίπλα στους αγώνες των αγροτών και το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Ακούσαμε πολλά σήμερα και μάλιστα από εκπροσώπους της κυβέρνησης, βουλευτές. Θα έλεγα ότι θα ‘πρεπε να ντρέπεται και η ντροπή, όταν οι άνθρωποι, που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική σε βάρος της αγροτιάς, όλα αυτά τα χρόνια έρχονται να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Μου έκανε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρήκαν να πουν λέξη για τα προβλήματα, για τα καθαρά αιτήματα που θέτουν οι αγρότες σήμερα όχι μόνο στην Καρδίτσα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το ΚΚΕ δεν δίνει υποσχέσεις. Το ΚΚΕ λέει ότι συμπαραστέκεται στους αγώνες, τα μέλη και τα στελέχη του είναι μπροστάρηδες σ’ αυτούς τους αγώνες και δείχνει το δρόμο ότι μόνο με αυτούς τους αγώνες μπορεί να υπάρξει λύση στα ζητήματα που τους απασχολούν.»

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την πρόταση του ΚΚΕ να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές στις οποίες κατεβαίνει για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να ακουστεί η φωνή του ΚΚΕ παντού.

Κ.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [26/3/2023]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων,  26/3/2023 Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *