Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσίαση Βιβλίου και Ιστορική ημερίδα με θέμα τη ζωή και δράση του Γ. Καραϊσκάκη την Κυριακή 22/1 στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

Ο Σύλλογός μας με την υποστήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας οργανώνουν από κοινού παρουσίαση Βιβλίου και Ιστορική ημερίδα με θέμα τη ζωή και δράση του Γ. Καραϊσκάκη μέσα από άγνωστες και ανέκδοτες επιστολές που αφορούν τον ήρωα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο κέντρο εκδηλώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι. Τίτλος της ημερίδας Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, [η ζωή και η δράση του μέσα από ανέκδοτες επιστολές] . Ο τίτλος του βιβλίου [θεατρικό έργο] του οποίου θα γίνει η παρουσίασή του είναι Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ‘’Ο παρεξηγημένος ήρωας,, του συγγραφέα ηθοποιού φιλολόγου κ. Γιάννη Κωσταρά ο οποίος θα ομιλήσει για το έργο του’ όπως και η θεατρική παραγωγός –ηθοποιός κ. Κατερίνα Χάσκα ο σκηνοθέτης πρωταγωνιστής του έργου κ. Μάνος Αντωνίου και ο εκδότης του βιβλίου κ. Θεοδόσης Αγγ. Παπαδημητρόπουλος. Κύρια ομιλήτρια για το βιβλίο θα είναι η πρόεδρος του Κέντρου Ιστορικών Ερευνών Καρδίτσας ΑΠΟΛΛΩΝ εκπαιδευτικός ερευνήτρια της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας κ. Βάσω Κοζιού – Κολοφωτιά και ο πρόεδρος του Π. Συλλόγου Μαυρομματίου Δ. Γιώτης Άγνωστα αποσπάσματα από την νεανική ζωή του ήρωα μέσα από το βιβλίο του Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ θα αναγνωσθούν από τον καθηγητή φιλόλογο –συγγραφέα κ. Ν. Βλάχο και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής χοροδιδάσκαλο παραδοσιακών χορών κ. Έφη Γιώτη. Τον όλο συντονισμό θα έχει ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δ. Γιώτης .

Την ίδια μέρα ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συμπαραστάτης στην παρουσίαση το βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ της Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Της περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
Κωστής Νούσιoς

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Απίστευτη υπόθεση απάτης στα Χανιά αλλοδαπός της συστήθηκε ως «επενδυτής» κρυπτονομισμάτων και της άρπαξε 150.000 ευρώ

Μία νέα απίστευτη υπόθεση απάτης απασχολεί τις αρχές στα Χανιά, με θύμα μία 27χρονη από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *