Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Καρπενησίου και Χαμόγελο του Παιδιού, συνδιοργανώνουν δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων

Η σχετική ενημέρωση από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας για την σημαντική αυτή δράση

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Καρπενησίου και το Χαμόγελο του Παιδιού, συνδιοργανώνουν  Δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων.

Για την υλοποίηση των δράσεων συνεργάζονται οι Συντονιστές/ριες Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης ΣΕΕ ΠΕ70 και Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ, Κυριακή Σολάκη, M.Sc. ΣΕΕ ΠΕ60 και Δρ. Ελένη Παπαντωνίου ΣΕΕ ΠΕ02.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οι δράσεις θα υλοποιηθούν τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φουρνάς, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημερομηνία Σχολικές Μονάδες/γονείς-κηδεμόνες

Δευτέρα 21/2/2022 Νηπιαγωγείο Φουρνάς, Δημοτικό Σχολείο Φουρνάς, Δημοτικό Σχολείο Μεσοχωρίου-Πλατάνου

Δευτέρα 21/2/2022 (απόγευμα) Εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας

Τρίτη 21/2/2022 Γυμνάσιο με ΛΤ Φουρνάς

Όλες οι δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης υλοποιούνται με θεματολογία επιλογής των σχολικών μονάδων, με την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων και με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν παρουσία του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχου Γεώργιου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *