Breaking News

Πορεία αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη για τον λαό της Παλαιστίνης – Έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Μεγάλη πορεία συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης εκατοντάδες πολίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κρατώντας σημαίες και πανό στα χέρια, στα οποία αναγράφονται μεταξύ άλλων η φράση «Free Palestine», μέλη της Παλαινιστιακής κοινότητας, εργατικά σωμάτια, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ξεκίνησαν από το άγαλμα του Βενιζέλου και κατευθύνθηκαν στο κέντρο της πόλης.

«Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», φώναζαν από τα μεγάφωνα οι συμμετέχοντες.

Μάλιστα, μέλη της Παλαινιστιακής κοινότητας Θεσσαλονίκης έκαψαν και σημαία του Ισραήλ φωνάζοντας «Free Palestine», ενώ μόλις ξεκίνησε η πορεία κρατώντας μια τεράστια σημαία, την άπλωσαν στο δρόμο ξάπλωσαν πάνω και φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Φτάνοντας έξω από το αμερικανικό προξενείο, άφησαν στο έδαφος σημαία του Ισραήλ και της Αμερικής και τους έβαλαν φωτιά φωνάζοντας «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Πηγή: Karfitsa.gr

Δες επίσης

Χάος στη Βενεζουέλα από τον διπλό σεισμό 7,2 και 7,5 Ρίχτερ – Στους 32 οι νεκροί, φόβοι για χιλιάδες

Η κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητώντας από γιατρούς και νοσηλευτές να σπεύσουν στα νοσοκομεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *