Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση Τροφίμων & Παραδοσιακών Προϊόντων FOODEXPO CY στην Κύπρο από το Επιμελητήριο Λάρισας

Σας ενημερώνουμε ότι για πρώτη χρονιά στην Κύπρο θα διεξαχθεί η Έκθεση για τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα FOODEXPO CY (20-21/1/2024) σε μια παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών προϊόντων, σε μια περίοδο πριν την καινούρια σεζόν για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια, που είναι σε αναζήτηση για καινούρια προϊόντα και προσφορές.

Η έκθεση αφορά σε όσους ψάχνουν αντιπρόσωπους αλλά και σε όσους έχουν συνεργασίες στην Κύπρο και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και σε καινούριους αγοραστές ούτως ώστε να τα προωθήσουν καλυτέρα στην Κυπριακή αγορά.

Στόχος της FOODEXPOCY είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, κυπριακά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, καφέδες και ροφήματα που αφορούν εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, αγοραστές και ιδιοκτήτες supermarket αλλά και πιο μικρών σημείων πώλησης, τροφίμων και ποτών/ροφημάτων γενικότερα.

Επιπλέον, σας δίνετε η ευκαιρία για περαιτέρω γνωριμία των προϊόντων σας στο ευρύ κοινό της Κύπρου μαθαίνοντας το για τις νέες γεύσεις.

Στο πλαίσια της έκθεσης και μετά από μια συγκεκριμένη ώρα θα λειτουργούν περίπτερα με street food για τους εκθέτες αλλά και τους καλεσμένους καθώς και το κοινό που θα παρευρίσκεται στην Έκθεση.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση και να την εντάξει στο εκθεσιακό πρόγραμμα του 2024 , επιδοτώντας τη συμμετοχή σας, ανάλογα φυσικά με τη δική σας ανταπόκριση

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους στο σύνδεσμο τον οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, καθώς πληροφορίες και το κόστος στην καρτέλα Εκθέσεις το αργότερο μέχρι 31-5-2023

onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ένα δίωρο ομαδικό πρόγραμμα την Παρασκευή 9 Ιουνίου κατά της άνοιας στη Κεντρική πλατεία Αμπελώνα

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας-ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου διοργανώνει την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *