Breaking News

Πυροβολισμοί με εμπλοκή του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι – Είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού

Σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στην Ανάβυσσο φέρεται να εμπλέκεται ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ριζάι είχε εξασφαλίσει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και διασκέδαζε με παρέα σε παραλιακό μπαρ στην περιοχή της Αναβύσσου.

Όπως αναφέρουν πηγές, το επεισόδιο προκλήθηκε όταν το κατάστημα έκλεισε τη μουσική λόγω προχωρημένης ώρας. Ο Ριζάι με την παρέα του στάθμευσαν ένα αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του καταστήματος και έβαλαν τέρμα τη μουσική.

Η ιδιοκτησία του καταστήματος διαμαρτυρήθηκε, οι τόνοι ανέβηκαν και ακολούθησε διαπληκτισμός.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ριζάι έβγαλε όπλο και ενδέχεται να πυροβόλησε στον αέρα.

Όπλο έβγαλε και ένας Αφγανός, ο οποίος πυροβόλησε προς την πλευρά του Ριζάι, τραυματίζοντας, ωστόσο, δύο υπαλλήλους του καταστήματος, έναν Έλληνα και έναν Πακιστανό.

 

__________

Πηγή: skai.gr

Δες επίσης

Με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας συναντήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου για το πρόβλημα με τους λύκους

Ανησυχία και προβληματισμός για τις πρόσφατες  επιθέσεις λύκων σε χωριά της Φθιώτιδας Ο Βουλευτής Φθιώτιδας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *