Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ράλλυ Φθιώτιδας: Δύο ειδικές διαδρομές στο Δήμο Καμένων Βούρλων

 

Δύο ειδικές διαδρομές του 40ου Ράλλυ Φθιώτιδος θα διεξαχθούν στον Δήμο Καμένων Βούρλων την Κυριακή 2 Ιουλίου!

Το 40ο Ράλλυ Φθιώτιδος διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2023 η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας και δύο ειδικές διαδρομές θα διεξαχθούν στον Δήμο Καμένων Βούρλων την Κυριακή (2/7).

1. Ειδική διαδρομή «Ελευθεροχώρι – Μενδενίτσα». Πρόκειται για χωμάτινη οδό η οποία αρχίζει στην έξοδο του χωριού Ελευθεροχώρι, προς Λίμνη Καλλιδρόμου, κατευθύνεται προς λίμνη Παλαιοσουβάλας και τερματίζει στον ασφάλτινο επαρχιακό δρόμο Μενδενίτσας – Ανάβρας.

2. Ειδική διαδρομή «Ελάτεια – Ρεγκίνι». Πρόκειται για χωμάτινη οδό η οποία ξεκινά από την εκκλησία του Προφήτη Ελάτειας, κατευθύνεται προς Ζέλι, πριν το χωριό στρίβει αριστερά προς Μονή Προφήτη Ηλία Ζελίου, συνεχίζει προς το Ηρώο της Μάχης των Βασιλικών, για να καταλήξει τερματίζοντας 4 χιλιόμετρα πριν το χωριό Ρεγκίνι, όπου βρίσκεται η Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Για την επιτυχημένη, αλλά κυρίως ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ο δρόμος της ειδικής διαδρομής «Ελευθεροχώρι – Μενδενίτσα» θα παραμείνει κλειστός από τις 7:00 έως τις 16:30, και αυτός της «Ελάτεια – Ρεγκίνι» από τις 8:00 έως τις 18:00.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γυναικών, “Ενάντια στη βία”

  Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *