Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια ο Γ. Οικονόμου – “Με ανθρώπους που μας ενώνουν κοινές αναμνήσεις που έγιναν δεσμοί ζωής”

Στο Δήμο Αμφίκλειας  – Ελάτειας βρέθηκε Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Οικονόμου όπου συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους της περιοχής.

Αναφέρει σχετικά  κ. Οικονόμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά την ιδιαίτερη σχέση που έχει λόγω καταγωγής καθώς μεγάλωσε εκεί:

“Συνάντησα χθες συγχωριανούς και φίλους στο Δαδί (Αμφίκλεια), ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα μαζί, ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνουν κοινές αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια που έγιναν δεσμοί ζωής.
Η κουβέντα με τους ανθρώπους που με ξανατίμησαν με την παρουσία τους στο Δαδί, την Κάτω Τιθορέα και την Ελάτεια δεν θα μπορούσε παρά να είναι συναισθηματικά φορτισμένη με τις αναμνήσεις που μας ενώνουν.

Η Λοκρίδα έστειλε για ακόμη μία φορά το ισχυρό μήνυμα ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου γίνεται μεγάλη νίκη.

Για να βρίσκεται όλη η Φθιώτιδα, για να βρίσκονται οι πόλεις και τα χωριά της περιοχής μας, μα κυρίως οι άνθρωποί τους, πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην Κάρυστο για την ενημέρωση ου CLLD LEADER Νότιας Ευπβοιας και Σκύρου βρέθηκε ο Ευάγγελος Κούκουζας

Στην Κάρυστο για την ενημέρωση ου CLLD LEADER Νότιας Ευπβοιας και Σκύρου βρέθηκε ο πρόεδρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *