Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε αργία ο ιερέας που κατηγορείται ότι άλειψε με λάδι 30χρονο γυμνό

 

Νέα υπόθεση με έναν ιερέα να καυηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Σε αργία τέθηκε έως την εκδίκαση της υπόθεσής του από το αρμόδιο δικαστήριο ο 49χρονος ιερέας από τη Ρόδο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά τη σε βάρος του καταγγελία από 30χρονο Εσθονό ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιερωμένος τον άλειψε με λάδι στα γεννητικά του όργανα.

Καταγράφει το in.gr:

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο ιερέας παραπέμφθηκε με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου να δικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής μετά την εξέλιξη αυτή και με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία, ο ιερέας τίθεται σε αργία από τα καθήκοντά του έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιερέας αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ενώ η υπόθεση ξεκίνησε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές μετά την καταγγελία που έκανε στις 13 Ιουλίου ο 30χρονος Εσθονός στην αστυνομία.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, όλα φέρονται να ξεκίνησαν στις 12 Ιουλίου το απόγευμα. Τότε ο 30χρονος αλλοδαπός από την Εσθονία μετέβη στο μοναστήρι που είναι ιερέας ο 49χρονος, και κατά την παραμονή του εκεί γνωρίστηκαν. Ο αλλοδαπός καταγγέλλει επίσης ότι αγόρασε ένα σταυρό από εκεί τον οποίον τελικά ξέχασε και γι αυτό την επόμενη μέρα, στις 13 Ιουλίου το πρωί, επέστρεψε στο μοναστήρι για να τον πάρει. Ο Εσθονός καταγγέλλει ότι τότε ο ιερέας του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε έναν άλλο χώρο, και εκεί φέρεται να ζήτησε ο 49χρονος από τον αλλοδαπό να βγάλει τα ρούχα του για να τον αλείψει με λάδι.

Ο Εσθονός καταγγέλλει ότι αυτή η διαδικασία έγινε μόνο στα γεννητικά του όργανα, ο ίδιος δεν αντέδρασε, και όταν έφυγε από το Μοναστήρι μεσημέρι της 13ης Ιουλίου κατήγγειλε τον ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Καρδίτσας θα ενισχύσει οικονομικά την οργανωτική επιτροπή “Cycling Greece” με το ποσό των 18.600 ευρώ

Με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, ο Δήμος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *