Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε γειτονιές της Λαμίας ο Θύμιος Καραΐσκος – “Απόλυτη προτεραιότητα μας, η συνεχής ανάπτυξη της Λαμίας μας”

Ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος κ. Θύμιος Καραΐσκος πραγματοποίησε μία ακόμη επίσκεψη σε γειτονιές της πόλης μαζί με συνεργάτες του, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Οδοί Αγίου Τρύφωνα και Ταϋγέτου

Χθες βρεθήκαμε σε ένα από τα κομβικά σημεία που η χτυπάει η καρδιά της επιχειρηματικότητας της Λαμίας μας. Τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των οδηγών δημιουργώντας συνθήκες προόδου και ευημερίας.

Συζητήσαμε με αυτοκινητιστές, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και απλούς πολίτες και μοιράστηκαν μαζί μας τις προτάσεις τους αναγνωρίζοντας τις σημαντικές παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας για τον ολιστικό μετασχηματισμό της ευρύτερης περιοχής, με πιο σημαντικά την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και την κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου.

 Οδός Θερμοπυλών
Περπατήσαμε την οδό Θερμοπυλών. Μια διαδρομή που αναβαθμίζεται καθημερινά, με έργα υποδομής και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, μια ιστορική και ταυτόχρονα σύγχρονη οδική αρτηρία που εκπληρώνει το κοινό μας πλάνο για μια γειτονιά γεμάτη ρυθμό και ζωντάνια.
Με σταθερά βήματα δίνουμε μια νέα ταυτότητα στον πολεοδομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης μας, σε ένα κομβικό σημείο διασύνδεσης της νοτιοανατολικής Λαμίας με τους αναπτυξιακούς ρυθμούς και το κέντρο της πόλης.

Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα μας η συνεχής ανάπτυξη της Λαμίας μας. Η ανάπτυξη με τους συνδημότες μας σε ρόλο οδηγού. Με όραμα, προγραμματισμό και δράσεις για την Περήφανη Πόλη μας.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [24/9/2023]

    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων, 24/9/2023   Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *