Το Σάββατο 5 Απριλίου 2025, το βράδυ, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο δρόμο Ερέτριας – Αμαρύνθου.
Συγκεκριμένα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, έγινε σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, που οδηγούσαν νεαρή γυναίκα το ένα και νεαρός άντρας το άλλο.
Ευτυχώς, οι δύο οδηγοί είχαν Άγιο και τραυματίστηκαν επιπόλαια, χωρίς να διατρέξει κίνδυνο η ζωή τους. Η κοπέλα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς η αρχική πληροφόρηση, από διερχόμενους οδηγούς έκανε λόγο για εγκλωβισμένη οδηγό, αλλά η νεαρή γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνη της.
Αμέσως κατέφθασαν στο σημείο της σύγκρουσης και εθελοντές από το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας – Διάσωσης Ευβοίας και από την ομάδα Αμαρύνθια Άρτεμις.
Πηγή: egnomi.gr
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας
