Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο11: Από όλα έχει ο “μπαξές”, τα πιο πολλά όμως είναι ζιζάνια…

Και αφού πέρασε το καλοκαίρι και τα σήριαλ ξαναμπαίνουν στη ζωή μας,  επανερχόμαστε με το σίριαλ για τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σπερχειάδας.

Στην συνέχεια του σίριαλ λοιπόν σειρά έχουν οι συκοφαντίες του Προέδρου σχετικά με την ΚΙΠΟΣ όπου ο Τοπικός Σύμβουλος δίνει την ξεκάθαρη απάντηση του τι έγινε και αποχώρησε.

Ο Τζιβελέκας και για αυτό το ζήτημα, με ψέμα μέσα στο ψέμα, παραποιεί γεγονότα για να συκοφαντήσει και να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Αλλά τα γεγονότα τον διαψεύδουν κατηγορηματικά, με ατράνταχτες αποδείξεις και όχι όπως με την δική του τακτική του γκαιμπελισμού….

___________

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

___________

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Μ) Για την αναφορά του στην  ΚΙ.ΠΟ.Σ., διαχώρισα την θέση μου εξαρχής ότι αν δεν γίνει ο ανδριάντας του ευεργέτη Αθανασίου Ακρίδα, όπως αναφέρει το καταστατικό και είναι ο βασικότερος σκοπός της Κίνησης, τότε θα αποχωρήσω. Οι υπόλοιποι επειδή έκαναν τα «ανάποδα» από το καταστατικό, φτάσαμε ακόμη και στα δικαστήρια όπου δικαιώθηκα, με ποινή φυλάκισης σε  ψευδομάρτυρα μέλος της ΚΙΠΟΣ, δύο χρόνια στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων. Η ΚΙΠΟΣ μετά την αποχώρηση μου, το μόνο που έκανε ήταν το Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής (χρηματοδοτούμενο από τον Δήμο), το οποίο εγώ ξεκίνησα το 1998 με την ΔΕΤΠΑΣ  και μάλιστα το 2007 με την έναρξη της Κίνησης, ήμουν ένας από τους βασικούς χορηγούς του. Το άλλο που ανέλαβε η ΚΙΠΟΣ ήταν τα ΚΙΠΟΤΣΙΚΝΙΣΜΑΤΑ στις Απόκριες, μία αξιόλογη εκδήλωση  με χρηματοδότηση πάλι από τον Δήμο. Έτσι η ΚΙΠΟΣ δεν έκανε τίποτα σε σχέση με το καταστατικό της, όπως και πολύ περισσότερο, για τον ανδριάντα του μεγάλου ευεργέτη. Αυτά είναι  όσα έγιναν  με την ΚΙΠΟΣ κ. Τζιβελέκα.

___________

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο10 : Ο Τζιβελέκας επικαλείται τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχιεάδας χωρίς στοιχεία όμως και συκοφαντεί Τοπικό Σύμβουλο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έξαλλος ο Μπέος «κυνηγάει» τα εκχιονιστικά στον Βόλο

Οι παρατηρήσεις του για τον τρόπο που καθάριζαν το δρόμο Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα χτύπησε και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *