Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στη Βουλή τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο Δομοκό

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης αναφέρει στη Βουλή τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο Δομοκό

Να προχωρήσει στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την ασφαλή και εύρυθμη διέλευση οχημάτων από τη συνδετήρια οδό ανάμεσα στον Ε65 και την παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας – Δομοκού ζητά από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, μέσω κοινοβουλευτικής παρέμβασής του, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης.

Το πρόβλημα επηρεάζει δυσμενώς την κοινωνική ομαλότητα στην περιοχή του Δομοκού, με την καθημερινότητα των πολιτών που διαμένουν στις παρακείμενες τοπικές κοινότητες να διαταράσσεται εξαιτίας των ατυχημάτων που σημειώνονται.

Στο κείμενο της κοινοβουλευτικής ερώτησής του ο κ. Σαρακιώτης θέτει προ των ευθυνών του τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών επισημαίνοντας του το γεγονός ότι, το ζήτημα της πραγματοποίησης των απαραιτήτων παρεμβάσεων συντήρησης είναι δική του αρμοδιότητα. Μάλιστα, αυτό προκύπτει και από την επίσημη δήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά τη διάρκεια τακτικής Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στην οποία και επισημάνθηκε με ρητό και ξεκάθαρο τρόπο ότι το συγκεκριμένο τμήμα «δεν ανήκει στην αρμοδιότητα συντήρησης της Δ.Τ.Ε./Π.Σ.Ε.».

Στο πλαίσιο της ερώτησής του ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα σημειώνει:

«Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της κυβερνητικής αδιαφορίας και ανικανότητας είναι μη πραγματοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων συντήρησης στη συνδετήρια οδό ανάμεσα στον Ε65 και την παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας – Δομοκού με αποτέλεσμα να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα που επηρεάζουν δυσμενώς την καθημερινότητα των παρακείμενων κοινοτήτων της περιοχής του Δομοκού, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Πόσα άραγε ατυχήματα πρέπει να καταγραφούν ώστε το Υπουργείο Υποδομών και ο κ. Καραμανλής να αναλάβει τις ευθύνες που πηγάζουν από τις αρμοδιότητες του;
Ευτυχώς, ο χρόνος στην κλεψύδρα της κυβερνητικής θητείας του κ. Μητσοτάκη τελειώνει σε λίγους μήνες. Όπου οι φιέστες και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων στη Φθιώτιδα και την περιοχή του Δομοκού, θα δώσουν τη θέση τους στη συναίσθηση των προβλημάτων των συμπολιτών μας, στην επίμονη διεκδίκηση, στο σχέδιο και τη μεθοδική δουλειά με σκοπό τηνολοκλήρωση των μεγάλων έργων στην περιοχή μας και την επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία».

*Φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τον έπιασαν με πάνω από 7,5 κιλά κοκαΐνη, 38 κιλά χασίς και 14.710€

Με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς πιάστηκε ένας άντρας…  Συνελήφθη αρχικά με 330γρ.  χασίς και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *