Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στις Λιβανάτες ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας – Παρέμβαση για το Νηπιαγωγείο

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα (7/4/2023) το Νηπιαγωγείο Λιβανατών, παρουσία του Δημάρχου Λοκρών Αθανάσιου Ζεκεντέ και του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιου Γκούμα.

Διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα στέγασης των υπεράριθμων μαθητών του νηπιαγωγείου, καθώς μεγάλος αριθμός μαθητών φιλοξενούνται σε ακατάλληλο χώρο, που ως τώρα εξυπηρετούσε ανάγκες των νηπιαγωγών.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., δρομολογείται άμεσα η διάθεση μίας προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας, η οποία θα εκπληρώνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Ο Δήμος από την πλευρά του, δεσμεύεται να μεριμνήσει για την τοποθέτηση της απαραίτητης βάσης και κάθε σχετικό έργο σύνδεσης με το υπόλοιπο κτίριο, συμπεριλαμβανομένης της περίφραξης.
Με ταχύτητα, διαφάνεια, σύγχρονα μέσα και έξυπνες λύσεις, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρίσκονται δύο νεαροί Ρομά του Μενιδίου, για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου το 2017

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρίσκονται δύο νεαροί Ρομά του Μενιδίου, για τον θάνατο του 11χρονου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *