Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το 20o WordPress Larissa meetup στις 21/1

20o WordPress Larissa meetup

Αναφέρουν οι διοργανωτές:

Θα συναντηθούμε αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως.

Θα ευχηθούμε Καλή χρονιά και θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

Κοντά μας θα βρεθεί η Έλλη Μουχτάρη, Branding Strategist και Content Creator, που θα μας μιλήσει για “To Branding του Freelancer – Πώς να στοχεύσω τους πελάτες που θέλω.”

Η ομιλία θα αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι freelancers στην ανεύρεση του επόμενου πελάτη ή του επόμενου project και τι μπορούμε να κάνουμε για να επικοινωνήσουμε σωστά το μήνυμά μας στο κοινό μας, με στόχο να βρούμε τους πελάτες που θέλουμε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα δούμε τι μας εμποδίζει να βάζουμε στόχους, ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης για εμάς και πως μπορούμε να κάνουμε branding στους εαυτούς μας.

Με πολυετή εμπειρία στο Branding και το Business Development, σήμερα ιδρύτρια της Elora Media, η Έλλη βοηθάει επιχειρήσεις, μέσω της δημιουργίας Στρατηγικής Επικοινωνίας και μοναδικού περιεχομένου, να βρουν την online ταυτότητά τους και το δικό τους, μοναδικό κοινό.

Ταυτόχρονα συμβουλεύει επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, να θέσουν επιχειρηματικούς στόχους και να βρουν τη δική τους φωνή online. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να δημιουργήσουν ένα ισχυρό κανάλι πωλήσεων μέσω των social media.

Έμπνευση για τη δουλειά της αντλεί μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, τη συγγραφή, ταξιδεύοντας και μέσω της ενεργής συμμετοχής της σε ομάδες αυτογνωσίας.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για θέματα που απασχολούν όσους ασχολούνται με την πλατφόρμα και την Κοινότητα του WordPress.

Το WordPress Larissa meetup νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη στήριξη το χορηγό μας, το Πάρκο Καινοτομίας Joist και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό. Το JOIST είναι ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του πρώην Δημάρχου, Δ. Θωμά

Άγνωστο τι συνέβη και κάηκε το σπίτι… Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 31/1/2023 στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *