Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας

 

Ενημέρωση από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την ένταξη του έργου

“Υπάρχει μία λεπτή αλλά διακριτή γραμμή ανάμεσα στο όνειρο και την ουτοπία και αυτό που τα διαφοροποιεί είναι η προσπάθεια. Όνειρα που φάνταζαν ουτοπικά παίρνουν σάρκα και οστά χάρη στη σκληρή δουλειά, την επικαιροποίηση μελετών και τη συνεργασία. Ένα τέτοιο όνειρο ήταν και η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Κοινότητα Τιθορέας. Ένα αναπτυξιακό έργο υποδομής με περιβαλλοντικό πρόσημο, που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα και ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε με κόπο και πολλές προσπάθειες.”

Και συμπληρώνει:

“Το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Τιθορέας είναι το πρώτο και σημαντικότερο από τα δύο υποέργα του έργου με τίτλο: “Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας”, προϋπολογισμού 2.445.770,81€, που εντάχθηκε στη Δράση «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.)» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μετά από διεκδίκησή μας αλλά και παρεμβάσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ & Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γιάννη Οικονόμου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Η υλοποίηση του υποέργου 1 προβλέπει την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τιθορέα και κεντρικού αγωγού μεταφοράς, συνολικού μήκους περίπου 9χλμ, προς το δίκτυο της Κάτω Τιθορέας, καθώς και την κατασκευή 380 ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων.

Το υποέργο 2 αφορά την κατασκευή 750 ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης στην Κοινότητα Κάτω Τιθορέας και 50 ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης στην Κοινότητα
Ελάτειας, όλες εντός ρυμοτομικού σχεδίου.

Ο δρόμος της ανάπτυξης απαιτεί τόλμη, αδιάκοπη προσπάθεια και διεκδικήσεις. Θα συνεχίσουμε να τον βαδίζουμε αναζητώντας χρηματοδοτήσεις, υλοποιώντας εμβληματικά έργα και δουλεύοντας με πάθος, ακεραιότητα και αφοσίωση στο όραμά μας για έναν Δήμο, όπου αξίζει να ζεις.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας σε Καμένα Βούρλα, Μοσχοχώρι, Σπαρτιά, Μεξιάτες, Δαμάστα, Μενδενίτσα – Το πρόγραμμα του έως 28/7

Ενημερωθείτε για το Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *