Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας συνάντησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 20/03/2023, στο γραφείο του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μουτσώκο Χρήστο.

Αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας:

Πρωτίστως, αφού τον καλωσορίσαμε στη νέα πλέον θέση του του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στα νέα δύσκολα καθήκοντά του, υπομονή και επιμονή για την λύση αν όχι όλων, των καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας.

Του αναλύσαμε διεξοδικά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στη Φθιώτιδα στην καθημερινότητά τους. Ο ίδιος αφού μας ευχαρίστησε, έδειξε γνώστης των όλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, μας διαβεβαίωσε με σαφήνεια πως η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι με γνώμονα πάντα το καλό των συναδέλφων και οτιδήποτε άπτεται της αρμοδιότητάς του θα προσπαθήσει να το επιλύσει άμεσα.

Τέλος από πλευράς του μας ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο λειτουργίας και ανταπόκρισης των αστυνομικών στα καθήκοντά τους, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει μια ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Variety»

Ο 81χρονος θρυλικός σκηνοθέτης θέλει να γυρίσει μια ταινία για τον θρυλικό τραγουδιστή, με πρωταγωνιστή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *