Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στυλίδα: Παράδοση – παραλαβή στο Λιμεναρχείο Στυλίδας – Νέος Λιμενάρχης ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ, Ευθ. Βέτσικας

Παράδοση – παραλαβή στο λιμεναρχείο Στυλίδας


Στις 01/7/2021 στον χώρο του Λιμεναρχείου πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, με την Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτα να παραδίδει στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Βέτσικα Ευθύμιο με την παρουσία του Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοιάρχου ΛΣ Κανάκη Χρήστου καθώς και του προσωπικού του Λιμεναρχείου.

Η κα Παπακωνσταντίνου Παναγιώτα, ύστερα από δύο χρόνια περίπου στη θέση του Λιμενάρχη Στυλίδας τόνισε στην ομιλία της, «ότι εκτέλεσε τα καθήκοντά της με γνώμονα πάντα τη δικαιοσύνη και το δημόσιο συμφέρον και ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για το ήθος, το αίσθημα ευθύνης κι επαγγελματισμό που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια ενώ από την πλευρά του, ο νέος Λιμενάρχης Βέτσικας Ευθύμιος, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενο Λιμενάρχη δήλωσε ότι η εξυπηρέτηση του πολίτη και των ναυτικών είναι ο πρωταρχικός σκοπός του και ότι προσβλέπει στη συνεργασία με όλους τους φορείς καλώντας ακόμα μια φορά το προσωπικό του λιμεναρχείου να εξακολουθήσει να πράττει το καθήκον του, υπηρετώντας πιστά το δημόσιο συμφέρον με γνώμονα το υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Ο Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κανάκης Χρήστος αφού ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία του, την πρώην λιμενάρχη, της ευχήθηκε «καλή τύχη και δικαιοσύνη γιατί το επιβάλλει η νέα αυτή θέση …ενώ στον νέο Λιμενάρχη ευχήθηκε επίσης «καλή τύχη επίμονη και υπομονή και ότι είναι σίγουρος για την επιτυχία του, δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας που έχει τόσο από Κεντρικά όσο και από Λιμεναρχεία που έχει υπηρετήσει…»

Τέλος ο Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όσο και η Tοπική Ένωση Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας απένειμαν αντίστοιχα στην αποχωρήσασα τιμητικές πλακέτες.

Καλόγηρος Στυλίδας, 35300 Στυλίδα τηλ.: 2238022329 fax: 2238023998
e-mail: stylida@hcg.gr

https://www.youtube.com/watch?v=zG8Gu-_eLqs

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιόρτασε τον προστάτη του, Άγιο Στυλιανό, το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Με επίκεντρο το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, το οποίο σφύζει από ζωή, και το Παρεκκλήσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *