Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 54 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί – Ατέλειωτος ο θρήνος…[BINTEO]

Δράμα και θρήνος δίχως τέλος… 54 σωροί έχουν ταυτοποιηθεί

Ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΕΛΑΣ όπως καταγράφει το newsit.gr, αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπήρχαν φιάλες για τα φρένα του τρένου
Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν έχουν βρεθεί φιάλες υγραερίου, αλλά φιάλες με πεπιεσμένο αέρα για τα φρένα του τρένου. Οι φιάλες αυτές είναι σχεδόν ίδιες με εκείνες του υγραερίου. Ο αέρας που βρίσκεται στις φιάλες επανατροφοδοτείται στα τρένα.

Σε επικοινωνία με τις εταιρείες που τις φτιάχνουν, δήλωσαν κατηγορηματικά πως οι φιάλες αυτές δεν μπορούν να δημιουργήσουν έκρηξη. Σύμφωνα με τον μηχανολόγο, Κώστα Λακαφώση, σίγουρα πρέπει να υπήρξε καύσιμη ύλη στο τρένο.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS και τη μεταβίβαση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *