Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Δημάρχου Δ. Καμένων Βούρλων με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης για έργα στο Δήμο

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Συκιώτης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με επίκεντρο έργα στον Δήμο.

Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννη Τσακίρη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καμένων Βούρλων, κ. Λεωνίδας Πενταλιός, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στο γραφείο του Υφυπουργού στην Αθήνα, όπου πιστοποιήθηκε η εξέλιξη σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.

– Άμεσα κατατίθεται η μελέτη στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού Καμένων Βούρλων με καινούριο αποδέκτη, προϋπολογισμού 9.000.000 ευρώ.

– Προχωρά το έργο των ιδιωτικών συνδέσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Δ.Ε. Μώλου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Έχει ήδη κατατεθεί η μελέτη και άμεσα αναμένεται η χρηματοδότηση και η δημοπράτησή του τον επικείμενο Οκτώβριο.

– Κατατίθενται η μελέτη και αναμένεται η χρηματοδότηση για την Ιαματική Πηγή Δημαρχείου Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

“Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Τσακίρη για την άμεση ανταπόκρισή του στα καίρια ζητήματα του Δήμου”, ανέφερε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέα NAVTEX – Επεκτείνονται οι έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κρήτης

Ο σταθμός της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού Κέρκυρας εξέδωσε σήμερα νέα NAVTEX, σύμφωνα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *