Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση εργασίας για το πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλλάδας κ. Σπανό Φάνη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, κ. Πρεμέτη Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Σανίδας Η., το μέλος της Λιμενικής Επιτροπής κ. Γούσιος Θ., ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Σ.Ε κ.Βλαχάκης Μ. & η διευθύντρια της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Θανασούρα Δ., όπου τέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα εποπτείας και διαχείρισης του φορέα, ανάγκες και προοπτικές που αφορούν συνολικά τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός των ενεργειών, μετά την εξασφάλιση των 10 εκ. που αφορούν την εκβάθυνση του Λιμένα Στυλίδας, από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, με φορέα ωρίμανσης το ΤΑΙΠΕΔ, όπως ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Σταικούρα Χρ, καθώς και την ένταξη του εμπορικού και τουριστικού λιμένα στα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ολοκλήρωση των εργασιών των αλιευτικών καταφυγίων Γλύφας & Αχλαδίου, στον προγραμματισμό για ενεργειακή αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών, καθώς και στον σχεδιασμό ανάπτυξης υδατοδρομίων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος: Εξατομικευμένη προσέγγιση και άμεση κινητοποίηση του ασθενή

Η ολική αρθροπλαστική γόνατος είναι η επέμβαση με την οποία αντικαθίστανται οι φθαρμένες αρθρικές επιφάνειες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *