Τα όπλα που έκρυβε ο 37χρονος – Σκότωσε όταν ήταν ανήλικος, απέδρασε από φυλακή

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 37χρονος και από νωρίς ηλικιακά

Ακόμη και για δολοφονία, όταν ήταν ανήλικος, έχει καταδικαστεί ο 37χρονος που συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής και κατηγορείται για το οπλοστάσιο που εντοπίστηκε μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Καλύβια Θορικού.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ήταν το 2004 όταν σε ηλικία 16 ετών είχε στραγγαλίσει μία ηλικιωμένη, με τη Δικαιοσύνη να τον καταδικάζει το 2006 σε φυλάκιση 20 ετών για ανθρωποκτονία και βιασμό.

Το 2012 θα παραβιάσει τους όρους της άδειας που είχε λάβει από το κατάστημα κράτησης και θα κηρυχθεί δραπέτης, μέχρι το 2013 όπου θα συλληφθεί ξανά για αρπαγή ανήλικης και θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του έγινε την Δευτέρα 8/12/2025 έγινε στα Καλύβια Θορικού μετά από πληροφορίες για κατοχή οπλισμού και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία που διέμεναν οι ανωτέρω, καθώς και αποθήκη η οποία χρησιμοποιούνταν για αποσυναρμολόγηση οχημάτων, που είχε μισθώσει ο άνδρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 πολεμικά τυφέκια, 3 πιστόλια, 7 γεμιστήρες και σιγαστήρας, 5- κλεμμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, πλήθος πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, αμφιβόλου γνησιότητας κ.ά.

 

Δες επίσης

Άλογα κάνουν βόλτα μέσα στη Σπερχειάδα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Σίγουρα μία… ξεχωριστή βόλτα! Σε ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι κάτοικοι της Σπερχειάδας  όπου είδαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *