Breaking News

Ταξί: 8.000 πρέπει να αποσυρθούν μέχρι το τέλος του έτους

Εκπνέει στο τέλος του έτους η τρίτη κατά σειρά – και τελευταία – παράταση προθεσμίας για την απόσυρση από την κυκλοφορία των παλαιών ρυπογόνων ταξί.

Όσα ταξί έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί λόγω παλαιότητας από το 2019 και έχουν πάρει ήδη παράταση έως το τέλος του 2021, δεν θα έχουν δικαίωμα σε νέα παράταση άδειας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ωστόσο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση ενός έτους για την κυκλοφορία των ταξί που έχουν ή θα φτάσουν το ανώτατο όριο ηλικίας τους το 2020 και το 2021. Σημειώνεται ότι τα ταξί πρέπει να αντικαθίστανται στα 15 χρόνια (για οχήματα έως 2000 κ. εκ.) και στα 18 χρόνια κυκλοφορίας (άνω των 2.000 κ. εκ).

Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη δοθεί παρατάσεις στην προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών ρυπογόνων ταξί, είναι περιορισμένος ο αριθμός εκείνων που έχουν αντικατασταθεί. Βασικός λόγος η οικονομική κρίση, η οποία οδήγησε σε πρωτοφανή μείωση του τζίρου στον κλάδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ταξί που θα πρέπει να αποσυρθούν από την κυκλοφορία έως το τέλος του έτους ανέρχονται περίπου σε 8.000.

ΠΗΓΗ: Καθημερινή, dikaiologitika.gr

 

Δες επίσης

Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητριών

Το  Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας προπονητής στίβου από την Κεφαλονιά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *