Σάββατο , 21 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Θ. Καραΐσκος: “Μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας χειρίστηκε και αντιμετώπισε την κακοκαιρία «Μήδεια»”

Την παρακάτω ανακοίνωση έκανε σήμερα 19/2/2021 ο Δήμαρχος  Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος σχετικά με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας “Μήδειᔨ:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας χειρίστηκε και αντιμετώπισε την πρόσφατη κακοκαιρία «Μήδεια».
Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, οφείλεται πρωτίστως και κυρίως στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, στο σύνολο του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου μας, αλλά και της ΔΕΥΑΛ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους μας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των δυσκολιών, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Τους ευχαριστούμε που κατάφεραν να κρατήσουν όλους τους δρόμους σε όλο το Δήμο ανοιχτούς, που συνέδραμαν συμπολίτες μας και ήταν συνεχώς σε επιφυλακή, για να μη διακοπεί η ζωή του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε όμως και ιδιαίτερα, όλους τους χειριστές και οδηγούς μας, που εθελοντικά (και για αυτόν τον λόγο έχει επιπρόσθετη αξία η προσφορά τους) προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους δήμους της Αθήνας και της Κηφισιάς.
Κι εκεί υπήρχαν πολίτες, ηλικιωμένοι και συνάνθρωποι μας, που είχαν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε !
Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Κρούσματα κορονοϊού στην Αρκίτσα – “Καθαρή” η Αταλάντη

Δείτε τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα 20/5  στο Δήμο Λοκρών Ο Δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *