Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Καραΐσκος: “Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εργαζόμαστε για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας”

 

Στις οδούς Παλαιολόγου και Σατωβριάνδου περιόδευσε ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος κ. Θύμιος Καραΐσκος.

Ο επικεφαλής της “Περήφανης Πόλης” μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους συνομίλησε με κατοίκους κια επαγγελματίες.

“Επισκεφθήκαμε δυο από τις κεντρικότερες οδούς, διαπιστώνοντας την πρόοδο των παρεμβάσεων που εκτελούμε, στη προσπάθειά μας να δώσουμε νέα «ταυτότητα» στον αστικό, εμπορικό και οικονομικό «πυρήνα» της πόλης.
Συνεχίζουμε μέσα από συζήτηση με τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον «παλμό» της αγοράς, να υλοποιούμε σημαντικά έργα για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, στον ηλεκτροφωτισμό, τα πεζοδρόμια, τις παρεμβάσεις πρασίνου και καθαριότητας και τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εργαζόμαστε για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Με νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες και με την ίδια φιλοσοφία προσφοράς στον τόπο μας, φέρνουμε το μέλλον μας πιο κοντά. Πάμε τη Λαμία μας Μπροστά!”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων, Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα – Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στις 9:00 μ.μ.

Ο Συνδυασμός “Συμφωνία Προοπτικής” σας προσκαλεί στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων, Ιωάννη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *