Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τι ζήτησε για το πρόγραμμα “Εξ’οικονομώ – Αυτονομώ” ο Θ. Χειμάρας

Με αναφορά του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας κάνει γνωστό στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, το αίτημα του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Στερεάς για χρονική μετακίνηση του προγράμματος “ΕΞ’ ΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ”.

Τα μέτρα στις μετακινήσεις που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, δυσχεραίνουν την ομαλή εξέλιξη των διαδικασιών που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Εμποδίζει, δε, την ισότιμη πρόσβαση όλων των συμπολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό, αλλά και την απρόσκοπτη διεκπεραίωση των απαραίτητων υπηρεσιών από πλευράς των εμπλεκόμενων επαγγελματιών (μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές κ.ά.)

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής:

“Να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας στο εξαιρετικά ωφέλιμο πρόγραμμα “Εξ΄οικονομώ – Αυτονομώ”.

Τα περιοριστικά μέτρα στη μετακίνηση πολιτών και επαγγελματιών, καθώς και η αναστολή σημαντικού ποσοστού στη λειτουργία αρκετών υπηρεσιών, δυσκολεύουν σημαντικά τις διαδικασίες υλοποίησης της δράσης.

Γι΄αυτό και ζητώ, με αναφορά μου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος, μεταφέροντάς του παράλληλα και το σχετικό αίτημα του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Στερεάς».

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ανακατασκευή πεζοδρομίων στο κέντρο της Λαμίας

Ενημέρωση από την Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων   “Στο πλαίσιο εκτέλεσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *