Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας στον Δήμαρχο Λαμιέων

 Σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραϊσκο παρουσία και του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης, Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Διοικητικής Υποστήριξης και Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Φώσκολο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/03/2022.

Αναφέρει σχετικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας για την συνάντηση:

Η συζήτηση μεταξύ μας διεξήχθη σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Λαμίας αλλά και την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της περιοχής μας. Μεταξύ άλλων ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο για την πορεία των εξελίξεων σε ότι αφορά την παραχώρηση οικόπεδου για την ανέγερση νέου και σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη μας και ότι από πλευράς Δήμου καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες για την υλοποίηση του σκοπού αυτού. Η Ένωσή μας, στο πλαίσιο της αναγνώρισης των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών έθεσε προς τον κ. Δήμαρχο μια πρόταση, να δοθεί ως ελάχιστος φόρος τιμής για την θυσία του Αρχ/κα ΚΑΛΑΝΤΖΗ Ευάγγελου που τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα Υπηρεσίας την 26/06/2003, το όνομά του σε οδό του Δήμου Λαμιέων.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Από την πλευρά του τόσο ο Δήμαρχος κ. Καραϊσκος όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Φώσκολος αφού μας ευχαρίστησαν πρωτίστως για την άψογη συνεργασία μας, εξήραν το έργο των Αστυνομικών της Λαμίας και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα σε όλους τους Αστυνομικούς. Αναφορικά με το αίτημά μας για την ονοματοδοσία οδού στην πόλη μας, έτυχε άμεσης ανταπόκρισης και μας ζήτησε να κατατεθεί ανάλογο αίτημα το οποίο θα προωθεί στα αρμόδια όργανα να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιδήμαρχο για την άκρως εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε μαζί τους και να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε τις επαφές με φορείς, προκειμένου να προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουν με κάθε τρόπο οι συνθήκες εργασίας μας, υποβοηθώντας την καθημερινότητα μας και το δύσκολο έργο που επιτελούμε.”

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη

Ο Δήμος Λοκρών, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *