Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days), ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days), ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση (α) στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, (β) στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και (γ) στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Οδηγίες για τα σχολεία

Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 06/03 έως την Παρασκευή 10/03/2023. Το ημερολόγιο πρόγραμμα (οι ημέρες υποδοχής) καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα (ώρες υποδοχής) διαμορφώνεται αποκλειστικά από το κάθε Ακαδημαϊκό Τμήμα. Την συνολική εποπτεία της διοργάνωσης έχει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων με τη συνεργασία του Γραφείου Διασύνδεσης του Π.Θ.
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους από την ημέρα ανάρτησης των αναλυτικών προγραμμάτων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στο site του Π.Θ, δηλαδή από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.
Οι δηλώσεις θα αποστέλλονται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: career@uth.gr
και στο θέμα του e-mail ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γράφετε «Ανοιχτές Θύρες» διαφορετικά μπορεί να μην καταχωρηθεί το e-mail σας!
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421006347 κ. Βούλγαρη Χρύσα, 2421006379 κ. Παπαντώνη Εύη.

Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής και παράλληλα σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου). Για τις ακυρώσεις συμμετοχής θα πρέπει να ενημερώνετε ηλεκτρονικά, στο παραπάνω e-mail, τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Πιερρακάκης: Η τεχνολογική αλλαγή είναι ο καταλύτης της καινοτομίας

«Βρισκόμαστε πλέον σε μια τροχιά όπου και σαν κράτος και σαν ελληνική πολιτεία έχουμε θεμελιώσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *