Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Σάββατο 14η Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. αρχίζουν ξανά τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας του Βόλου

Το Σάββατο 14η Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. αρχίζουν ξανά τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας του Βόλου, στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (28ης Οκτωβρίου 78 – κτίριο Ματσάγγου), Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος: https://astronomos.gr/school/.
Η φοίτηση στη Σχολή είναι ανελλιπής και γι’ αυτό σε κάθε μάθημα ελέγχονται οι απουσίες των μαθητών. Επίσης οι καθηγητές κάνουν δύο επαναληπτικά διαγωνίσματα, στη διάρκεια της φοίτησης, για την καλύτερη εμπέδωση της διδασκόμενης ύλης και την μεθοδικότερη αξιολόγηση των μαθητών.
Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το Σάββατο του Λαζάρου, 8η Απριλίου 2023. Την τελευταία ημέρα των μαθημάτων επιδίδονται στους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης οι τίτλοι των σπουδών τους, ενώ στους μαθητές της Γ΄ Τάξης επιδίδεται ο απολυτήριος τίτλος των τριετών σπουδών τους.
Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς φοίτησαν στη Σχολή του Βόλου 41 μαθητές, ενώ στην αντίστοιχη Σχολή εξ αποστάσεως 63 μαθητές, δηλ. συνολικά την χρονιά που πέρασε φοίτησαν 104 μαθητές μερικοί από τους οποίους και απολύθηκαν από τη Σχολή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος: www.astronomos.gr
Πληροφορίες δίνονται ακόμη:
• στα τηλέφωνα της Εταιρείας: 2421051061 & 6944535455
• στο e-mail της Εταιρείας: info@astronomos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδος Συμεών προς νεαρό ιερέα που χήρεψε: «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις αυτόν τον Σταυρό»

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε  στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *