Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό έγγραφο του προέδρου της κοινότητας Σπερχειάδας

Το σίριαλ με το Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας δεν έχει τελειωμό

Σαν σήμερα 14/5/2020 έγινε το επεισόδιο στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας για την βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης.

Ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε αντίδραση. Με το έτσι θέλω, ο Πρόεδρος ζητώντας την ανοχή και ψήφο των Τοπικών Συμβούλων, ζητούσε να κλείσει η κάμερα για να μην βιντεοσκοπηθεί η συνεδρίαση, ξεστομίζοντας προφάσεις μη νόμιμες…
Ο Τοπικός Σύμβουλος που είχε στα χέρια του την κάμερα, απάντησε ότι οι συνεδριάσεις είναι δημόσιες και μπορεί να βιντεοσκοπούνται.
Με τραμπουκισμό ο Τζιβελέκας και βίαια, προσπαθήσε να κλείσει την κάμερα. Πράγμα που πέτυχε και μετά έκανε ότι έπεσε κάτω, φωνάζοντας ότι τον γρονθοκόπησε ο Τοπικός Σύμβουλος.
Υλικό έρχεται στο φως για να λάμψει η αλήθεια – που όμως γνωρίζουν όλοι – που κοινοποίησε κάποιος τρίτος δείχνει πόσο οργανωμένο και σκηνοθετημένο ήταν όλο το επεισόδιο.
Για του λόγου το αληθές ορίστε η πρώτη φωτογραφία….

Μετά το επεισόδιο με όλα τα καθέκαστα και την προσφυγή του Τοπικού Συμβούλου στις 2/6/2021 προς Δήμο Μακρακώμης και Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και οι μη ολοκληρωμένες απαντήσεις σε αλλεπάλληλες επιστολές του Συμβούλου, «τρενάρουν» την όλη διαδικασία, δίνοντας την εντύπωση ότι χαϊδεύεται ο Πρόεδρος.
Και αφού πέρασε ένας χρόνος χωρίς απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του Συμβούλου και με απόκρυψη εγγράφου και μετά το άκρως συκοφαντικό έγγραφο -απάντηση του Προέδρου στην Αποκεντρωμένη όπως αναρτήθηκε, δεν γίνεται να μην δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις με στοιχεία και δεδομένα, ώστε όλοι πλέον να γνωρίσουν το ποιος είναι ο συκοφάντης, δολοπλόκος, εμπαθής, ασχολείται με τα προσωπικά του άλλου και τον σπιλώνει.
Ας γνωρίσει λοιπόν ο κόσμος, για όποιον ενδιαφέρεται φυσικά, και την άλλη πλευρά με στοιχεία και όχι κατινιές, ψευτιές, συκοφαντίες και με σκοπιμότητες, αλλά και μάλιστα σε επίσημο έγγραφο το οποίο δεν κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Σύμβουλο από κανένα δημόσιο φορέα …
Το σήριαλ αυτό λοιπόν από πλευράς Δημοτικού Συμβούλου, από σήμερα επιδιώκεται να γνωστοποιηθεί και να γίνει ευρέως γνωστό διότι αφορά την «τσαλαπάτηση» της δημοκρατίας μας από θεσμικούς.
Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου έχει δοθεί αρμοδίως στις 27/4/2021 στο Δήμο Μακρακώμης με Αριθμό Πρωτοκόλλου 70116/6227.
Παρατίθεται το έγγραφο του Τζιβελέκα καθώς οι απαντήσεις σε κάθε παράγραφο του, με την πρώτη και δεύτερη (Α και Β) παράγραφοι να παρουσιάζονται παρακάτω και έπεται συνέχεια του σήριαλ με τις υπόλοιπους παραγράφους.

Η επιστολή
Δημήτριος Καραντζούνης
Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Σπερχειάδας
ΠΡΟΣ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Δήμο Μακρακώμης
Κοινότητα Σπερχειάδας
Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

Τρίτη 27/4/2021
Θέμα: Απάντηση στα ψέματα και τις συκοφαντίες του κ. Νίκου Τζιβελέκα πρ. κοινότητας Σπερχειάδας (σε έγγραφο με αριθ. Πρωτ. 5310/4067 – 23/2/3-21)

Την Τρίτη 13/4/2021 παρέλαβα φάκελο από τον Δήμο Μακρακώμης με έγγραφα αναφορικά με επιστολές μου, στις οποίες μου συμπεριλήφθη και ένα έγγραφο της Κοινότητας Σπερχειάδας που δεν μου έχει κοινοποιηθεί, ούτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ούτε από την Κοινότητα Σπερχειάδας και στο οποίο ο Πρόεδρος της Κοινότητας καταφεύγει σε απίστευτα ψέματα και συκοφαντίες για το πρόσωπο μου.
Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας στην οποία απαντώ με στοιχεία παράγραφο – παράγραφο.
Πρόκειται για το έγγραφο με Αριθμό Πρωτοκόλλου 5310/4067, 23/2/2021 και είναι απάντηση στο υπ’ αριθμόν 24429, 8/2/2021 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. (επισυνάπτεται το έγγραφο προς ενημέρωση).
Και ο λόγος που το παρουσιάζω δημοσίως και απαντώ με στοιχεία σε όλα τα αναληθή που μου προσάπτει είναι διότι πρόκειται για Πρόεδρο Κοινότητας που η δημόσια θέση έχει μία βαρύτητα και προφανώς επηρεάζει και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις αλλά και διαμορφώνει γνώμες πάνω σε ψεύδη και συκοφαντίες.
Κατά αρχήν ευχαριστώ τον Δήμο Μακρακώμης και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χαντζή που μου προσκόμισε το εν λόγω έγγραφο, είτε κατά λάθος είτε όχι και αυτό διότι δεν αναφέρεται στα διαλαμβανόμενα.
Προφανώς να θεώρησε ότι έπρεπε να το γνωρίζω. Όπως και να έχει, τον ευχαριστώ για αυτό. Ίσως να είναι το έγγραφο που ο Πρόεδρος μοίρασε σε όλους τους Τοπικούς Συμβούλους εκτός από εμένα στην συνεδρίαση στις 26/2/2021.
Ερωτώ καταρχάς λοιπόν την υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και την Κοινότητα Σπερχειάδας, γιατί μου αποκρύφτηκε το συγκεκριμένο έγγραφο! Πόσο μάλιστα όταν σε αυτό αναφέρονται τόσα άσχετα θέματα σχετικά με την προσφυγή μου και κυρίως επί προσωπικού. Στα οποία όμως και απαντώ ένα προς ένα και με στοιχεία επειδή δεν έχω να κρύψω κάτι.
Διότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω στα τόσα αδιανόητα ψέματα και συκοφαντίες που αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας κ. Νίκος Τζιβελέκας, που δεν αντιλαμβάνομαι που αποσκοπεί αυτή η τακτική του «γκαιμπελισμού».

Απαντώ λοιπόν ανά παράγραφο, κατά σειρά με την ανάγνωση της επιστολής του κ. Νίκου Τζιβελέκα πρ. κοινότητας Σπερχειάδας:

έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται και ολόκληρο

Α) Αναφορικά με την διαχείριση οικονομικών θεμάτων στην Κοινότητα, ο Πρόεδρος Κοινότητας διαχειρίζεται την Παγία Προκαταβολή που αφορά έκτακτα ζητήματα που προκύπτουν στην Κοινότητα και καλύπτονται οικονομικά. Να σημειωθεί ήταν η πρώτη μου αντίστοιχη καταγγελία με αριθμό Πρωτοκόλλου 16790/10657, 27/12/2019. Έτσι ξεκινά την επιστολή του ο Πρόεδρος με ψέματα και προσπαθεί να παραπλανήσει τις ίδιες τις Υπηρεσίες που εγκρίνουν και ελέγχουν τα χρηματικά ποσά.

Β) Τελικά ποιος δρα εκ του πονηρού, εγώ που σας λέω για την διαχείριση των οικονομικών ή ο Πρόεδρος που δηλώνει ότι δεν διαχειρίζεται χρήματα; Δεν πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και εδώ;

Συνεχίζεται σε επόμενο άρθρο μας.

 

Επισυναπτόμενα

Αισχρή και συκοφαντική η απάντηση του Προέδρου της Σπερχειάδας για τοπικό σύμβουλο

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το οδικό έργο Μπράλος – Άμφισσα

Στο ΕΣΠΑ το οδικό τμήμα Μπράλος – Άμφισσα του άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *