Αυτοκτόνησε στα 33 του, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ματίας Ακούνια

Σοκ προκαλεί η  είδηση ότι  ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ματίας Ακούνια αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Τραγικό τέλος για τον Ματίας Ακούνια. Ο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ποδοσφαιριστής της Λαμίας και παλιότερα της ΑΕΛ (2021-22), Ματίας Ακούνια, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (4/1/2025) σε ξενοδοχείο στο Εκουαδόρ και όπως προκύπτει έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν αυτές τις ημέρες στο Αμπάντο, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του, της Μουσούκ Ρούνα.

«Εμείς ως κλαμπ θα παράσχουμε κάθε υποστήριξη για τις αντίστοιχες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού. Όλοι εμείς που είμαστε στη Μουσούκ Ρούνα είμαστε απογοητευμένοι από αυτό», είπε στην PRIMICIAS ο πρόεδρος του τελευταίου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας ,Λουίς Τσανγκό.

Να σημειωθεί ότι ο Ακούνια είχε εκκρεμή υπόθεση στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, σχετικά με υπόθεση έμφυλης βίας. Το γεγονός αυτό, που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα του, είχε προκαλέσει διαμάχη με τη σύζυγο του, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν είχε κάποια σχέση με τον τραγικό θάνατό του.

Πηγή: gazzetta.gr

Photo: slgr.gr

Δες επίσης

Υπουργείο Εργασίας: Νέο πρόγραμμα 55+ για 8.000 θέσεις εργασίας

Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω ανακοίνωσε η υπουργός Εργασίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *