Breaking News

Τροχαίο: Αυτοκίνητο με 26χρονο οδηγό, έφερε τούμπες…

Ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε στην Εύβοια το πρωί της Κυριακής 13 Απριλίου, όταν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 26χρονο άνδρα, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε να αναποδογυρίσει στη μέση του δρόμου. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 07:30 στην επαρχιακή οδό Ερέτριας – Βασιλικού.

Ο οδηγός, που είχε κατεύθυνση προς το Βασιλικό Χαλκίδας, κατάφερε να βγει σώος και με ελαφρά τραύματα από το όχημα, χάρη στην άμεση παρέμβαση των περαστικών που τον βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, με στόχο να ρίξουν φως στα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στο τρομακτικό αυτό περιστατικό.

Πηγή: eviathema.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κομποτάδες: Τίμησαν τον Αθανάσιο Διάκο [ΦΩΤΟ]

Με κάθε επισημότητα το απόγευμα του Σαββάτου 26/4/2025, στην ιστορική πλατεία των Κομποτάδων, τιμήθηκε η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *