Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βασιλικότερος του Βασιλέως ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Μακρακώμης – Φωνάζει και δεν θέλει θεσμικό έλεγχο [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέα ένταση με πρωταγωνιστή τον Αναπληρωτή Δημάρχου μετά από ερώτηση της ανεξάρτητης Δημοτικού Συμβούλου κας Χαράς Δεληκούρα…

Άσχημες εκφράσεις και συμπεριφορές από τον αναπληρωτή Δημάρχου που μετέτρεψε σε «αρένα» την συνεδρίαση – για πολλοστή φορά- χωρίς μάλιστα να του απευθύνει κάποιος τον λόγο και το έπαιξε «βασιλικότερος του βασιλέως»!

Η κα Δεληκούρα ρώτησε τον Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης για την συνάντηση που είχε σχετικά με την Ενεργειακή Κοινότητα.

Άνευ λόγου και με καταφανή εμπάθεια, ο Αναπληρωτής Δημάρχος παρενέβη με φωνές λέγοντας τι την ενδιαφέρει που ήταν ο Δήμαρχος, λέγοντας «ο Δήμαρχος είναι με όποιον ήθελε, έχεις ξεφτιλίσει τα πάντα, θες να μάθεις για την κρεβατοκάμαρα» και πολλά άλλα…! Φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει αυτή την συμπεριφορά. Και από την άλλη ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν φροντίζουν να τον σταματήσει… Τον αφήνουν να παρεκτρέπεται…

Μέσα από την συζήτηση τελικά βγήκε και η θετική είδηση για την Ενεργειακή Κοινότητα ότι θα πληρώσει το 50% το αρμόδιο Υπουργείο Ενέργειας, όπως τόνισε ο Δήμαρχος χωρίς ακόμα όμως να είναι κάτι σίγουρο καθόσον δεν υπάρχει προς παρόν επίσημη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι για το που βρίσκεται ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 31/10/2022 όταν είπε η κα Δεληκούρα   ότι “έχουμε 15 θέματα στο Δ.Σ. με εισηγητή τον Δήμαρχο αλλά απουσιάζει”. Τότε ο Αναπληρωτής Δημάρχου ενημέρωσε για το που βρίσκεται, αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, και για αυτό έλεγε πάλι ψέματα.

Τόσα ψέματα πλέον δεν μαζεύονται όσο και αν φωνάζει και οδύρεται ο Αναπληρωτής Δημάρχου μέσα στον πανικό του…

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου λοιπόν, δεν θέλει να μαθαίνουν οι δημότες τις καλές ειδήσεις και γενικότερα εξελίξεις επί τοπικών ζητημάτων;

Ο κ. Κοντογεώργος πιστεύει ότι δεν πρέπει να ελέγχεται ο Δήμαρχος που πηγαίνει θεσμικά και τι πρωτοβουλίες αναλαμβάνει; Γιατί από τέτοιες συναντήσεις, επαφές κλπ διαφαίνεται και η δραστηριότητα του κάθε Δημάρχου και ότι νέα φέρνει για τον Δήμο.

Κάθε άλλο, ο κάθε Δήμαρχος οφείλει, είναι υποχρεωμένος, να ενημερώνει, θεσμικά πάντα, τις όποιες πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις, κινήσεις πραγματοποιεί. Και με το καθεστώς της Δημοκρατίας που περηφανευόμαστε ότι έχουμε, επιβάλλεται ο έλεγχος σε κάθε δημόσιο πρόσωπο.

Η συμπεριφορά αυτή του Αναπληρωτή είναι δυσφήμιση για το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μακρακώμης και τον τόπο γενικότερα και θίγει την αξιοπρέπεια όλων με την συμπεριφορά του.

Οι αρμόδιοι πρέπει να τον επαναφέρουν στον ρόλο του και όχι να τον αφήνουν αλλιώς να τον αποπέμψουν, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται έτσι…

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε τι έλεγαν στις 31/10/2022

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αστυνομία: Παραμένει ο Δημήτρης Φούρλας, Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας

Με αποφάσεις από το Εεπιτελείο της Ελληνικής Αστυνομίας  έγινε γνωστό ότι: Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *