Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βοιωτία: Διανομή τροφίμων – προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ενημερωθείτε πότε θα γίνει η διανομή στη Βοιωτία

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που πλήττονται.

Προϊόντα ξηρά, νωπά (τυροκομικά), οπωρολαχανικά, ΒΥΣ, θα παραδοθούν στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού) προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή των υπευθύνων διανομής των εταίρων , τηρουμένων των μέτρων δημόσιας υγείας.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον οικείο Δήμο τους για την ώρα και τον τόπο που πρέπει να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινήσει την Τρίτη 8-11-2022και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11-11-2022 σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

8 -11-2022 ΤΡΙΤΗ : Δήμος Θηβαίων
9-11-2022 ΤΕΤΑΡΤΗ : Δήμος Θηβαίων, Δήμος Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας
10 -11-2022 ΠΕΜΠΤΗ : Δήμος Λιβαδειάς, Δήμος Τανάγρας
11-11-2022ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Δήμος Ορχομενού, Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τους εθελοντές της τιμά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού διοργανώνει σειρά ειδικών εκδηλώσεων προκειμένου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *