Breaking News
AP Photo/Evan Vucci

Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του 20χρονου που πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ

Η επίθεση θεωρείται η πιο σοβαρή απόπειρα δολοφονίας προέδρου ή προεδρικού υποψηφίου από τότε που πυροβολήθηκε ο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981.

Εκρηκτικούς μηχανισμούς βρήκε η αστυνομία στο αυτοκίνητου του 20χρονου που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Το όχημα που χρησιμοποίησε ο Τόμας Μάθιου Κρουκς ήταν σταθμευμένο κοντά στον χώρο της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AP βρέθηκαν υλικά για την κατασκευή βομβών τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του υπόπτου.

Η εφημερίδα και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανέφεραν επίσης ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο Κρουκς είχε αγοραστεί νόμιμα από τον πατέρα του.

Στο μεταξύ έντονη ανησυχία επικρατεί για τα μέτρα ασφαλείας καθώς όπως αποκαλύπτεται, ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, σκαρφάλωσε ανενόχλητος σε στέγη παρακείμενου κτιρίου και άνοιξε πυρ.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος 2025-2026

Έναρξη εγγραφών  – Αναλυτικές πληροφορίες  Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου 2025, οι εγγραφές στους Παιδικούς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *