Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεγάλη και σημαντική νίκη του ΠΑΣ Λαμία στα μπαράζ

Ο ΠΑΣ Λαμία, κυνική, νίκησε με σκορ 1-2 στην Βέροια στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ και έκανε έ να σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα ήταν σοβαρότατοι σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Βρήκαν νωρίς το γκολ και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στο πρώτο μισό.

Στην επανάληψη, παρότι οι γηπεδούχοι βρήκαν δικαιότατα το γκολ της ισοφάρισης, η καρδιά και το μέταλλο του ΠΑΣ Λαμία… μίλησε και με γκολ στο 81′ οι «κυανόλευκοι» έκαναν μεγάλο βήμα παραμονής.

Κι αυτό, καθώς με το τελικό 2-1 πάνε στην ρεβάνς του «Αθανάσιος Διάκος» για τρία αποτελέσματα. Αφενός τους βολεύει η νίκη και η ισοπαλία. Ακόμα κι αν ηττηθούν ωστόσο με 1-0, θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την παραμονή τους, καθώς μετράει κανονικά το εκτός έδρας γκολ.

Οι Μπεχαράνο και Μανούσος ήταν οι σκόρερ της ομάδας μας, με τους Καραμάνο και Σαράνοφ να είναι εκ των κορυφαίων. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Ηρωικοί οι περίπου 250 οπαδοί της Λαμίας στο πέταλο, ενώ ο Νούνιες «πάγωσε» στο 60′ άπαντες.

Με πληροφορίες από lamiaole.gr

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (81′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Μούργος (81′ Καπνίδης), Φοφανά (59′ Κουάτενγκ), Γιακουμάκης, Πασάς

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μανούσος (89′ Προβυδάκης), Τιρόνε (46′ Ρόμανιτς), Καραμάνος

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με το μικρότερο ωριαίο κόστος εργασίας στην Ευρώπη.

Ακούμε και διαβάζουμε πολλές φορές ότι η μισθωτή εργασία στην Ελλάδα είναι “ακριβή” και γι’ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *